Lazy day

Tänään ajattelin otsikon mukaisesti vain laiskotella koko päivän! No eei, pakko on vielä vähän tehdä koulujuttuja ja siistiä kotia, mut pääasiassa ajattelin laittaa ruokaa ja syödä hyvin, venytellä & käydä vähän haahuilemassa tuolla ulkona 🙂

Aamu starttasi tällaisella aterialla:

Luonnonjogurttia & parapähkinöitä…

…Lisukkeena mansikoita, banaania & nektariinia…

…Ja tietysti kahvia kanelilla&maidolla

Eilen olin tosissaan siellä lettukesteillä ja ai että mitä ihanuuksia siellä olikaan tarjolla! Ihanat tuutorimme paistoivat pieniä lettusia, joiden päälliseksi sai itse valita mm. hilloa&kermavaahtoa, mangomoussea, vaahterasiirappia tai suolaista lohi/raejuustotäytettä (tai vaikka kaikkia, sillä lettuja oli paaaaaljon) Lisäksi osa luokkalaisistamme oli leiponut ja tarjolla olikin muffineja & kurpitsapiirakkaa. Namskis, ei voi muuta sanoa! Vatsa oli tosin aamulla hyvin kipeä, johtuen luultavasti herkkujen sisältämästä vehnästä ja kermavaahdosta… No eipä tuo mitään haittaa, kyllä se tästä ohi kuitenkin menee. Herkuttelu&seura oli sen verran mukavaa et sen eteen voikin vähän kärsiä 🙂

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.